HABER:GÜLÇİN ÖNEM
İzmir Büyükşehir Belediyesinin desteği ve Beydağ Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen konsere, Beydağ Kaymakamı Emin Şimşek, Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, Garnizon Komutanı Ü. Tgm Bayram Kırım, Beydağ Emniyet Müdürü Yunus Çakmak, daire amirleri, vatandaşlara siyasi parti temsilcileri ve STK’lar katıldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi kent orkestrası tarafından verilen konser, İzmir Kent Orkestrası Şefi Zafer Cebi ’nin önderliğinde seslendirilen müziklerle Beydağlıları adet büyüledi.

İzmir Kent Orkestrası sahneyi Tire Halk Eğitim Merkezi ve Tire Efeleri Derneği Halk oyunları ekipleri tarafından ege kültürünün parçası olan zeybek ve efe oyunları gösterisi yapıldı. Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk ; “Bugün dostumuza düşmanımıza birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermek için bu konseri düzenledik. Bu programa katıldığını için çok teşekkür ederim. Bu ilçeye katkı sunmak için sizlerle 7 yıldır çalışıyoruz. Bu ilçenin daha güzel yerlere gelmesi, çocuklarımıza daha güzel bir Beydağ bırakmak için çabalıyoruz.15 Temmuz’dan bu yana her yerde demokrasi nöbetleri tutuyoruz. Bu ülkede Cumhuriyet, demokratik değerlerin yaşaması için bu nöbetlerin takipçisi olacağız ” dedi.

Şentürk’ün konuşmasının ardından sahneye çıkan Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Elif Avcı, Ege, Karadeniz türküleriyle konsere gelenleri coşturdu. Avcı’nın ardından tezahüratlar ve alkışlar eşliğinde sahneye gelen pop müziğinin sevilen simalarından Yusuf Güney sevilen şarkılarını seslendirdi. Yusuf Güney’in sahneye gelmesiyle birlikte konserde eğlence adeta tavan yaptı. Genç kızlar sahne önüne gelerek Yusuf Güney şarkılarına danslarıyla eşlik ettiler. Sevilen sanatçı Güney hayranlarının selfi isteğini kırmadı. Hayranlarıyla bol bol resim çektirdi. Konser gece geç saatlere kadar devam etti.

Editör: Haber Merkezi