Haber: HALİL YÖRÜK

Ödemiş’e bağlı Birgi’de çekimleri yapılan Yeşil Deniz dizisinin ikinci sezon galası geçtiğimiz gün akşam yapıldı. Birgi’de, kent meydanına kurulan açık hava platformunda Ödemiş ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda kişi dizinin yeni sezon ilk bölümünü dev ekrandan dizi oyuncularıyla birlikte izledi. Düzenlenen galaya, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş ilçe Jandarma Komutanı Yzb. Muharrem Aydın, Yeşildeniz dizi ekibi ve vatandaşlar katıldı. Yeşildeniz dizisinin ikinci sezon galası, film başlamadan önce TRT Haber Kuşağı’na Birgi’den yapılan canlı bir bağlantı ile başladı. 34. Bölümün izlenmesi ile devam eden dizinin gala gecesi dizinin bitmesi ile birlikte son buldu. Dizi bitiminde oyuncular sevinçlerini birbirlerine sarılarak bölgeye gelen izleyicilerle paylaştı.
Yeni sezona iddialı başladıklarını söylen dizinin yapımcısı Ayfer Özgürel, “çok güçlü bir ekibimiz var. Yeni sezona bomba gibi başlıyoruz. Ekranların en organik, en saf dizisi yine kendinden çok söz ettirecek bir döneme başlıyor. Herkese şimdiden iyi seyirler diliyorum.” Dedi.
Gece, dizi oyuncularının protokolle ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.
Yeni Sezon nasıl başladı?
Sadıçlar, yeni maceralarıyla geliyor. Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz yeni sezona yepyeni bir macerayla merhaba diyor. 10 Ağustos Pazatesi akşamından itibaren yeni bölümleriyle ekrana gelen dizi sürpriz transferleri, özgün hikayeleri ve sıcacık görselliğiyle bu sezon da yine adından çokça söz ettireceğe benziyor. Oyuncu kadrosunu Yabancı Damat, Canım Ailem ve 20 Dakika gibi dizilerden tanıdığımız usta oyuncu İlker Aksum ve genç isimlerden Güneş Sayın’la güçlendiren Yeşil Deniz yeni sezona şöyle başlıyor: Sedef’in düğün günü Yeşilova’yı terk etmesinin üstünden altı ay geçmiştir. Kasabada herkes gündelik hayatına geri dönmüş, sadıçlar ise yanan paralardan arta kalan son birkaç deste ile ticarete atılmışlardır. Gülenay başkan kasaba meydanındaki büyük heykel açılışı için tüm kasabalıyı meydana toplarken kalabalık açılışın yapılabilmesi için heykele sponsor olan İsmail ve arkadaşlarının gelmesini beklemektedir. İşte ne olduysa o anda olur, bizimkilerin açılışı henüz gerçekleştirdikleri bir sırada Almanya’dan dönen Kostak Üsen ve ailesi Yeşilova’ya hızlı bir giriş yaparlar. Bu giriş sadece Yeşilova için değil İsmail ve arkadaşları için de geri dönülemez olayların başlangıcı olacaktır. Çünkü İsmail ve arkadaşlarının buldukları altınların gerçek sahibi Kostak Üsen’in yıllar evvel Almanya’ya işçi olarak giden dedesidir.
Editör: Haber Merkezi