Yeni Dünya Vakfı Ödemiş temsilciği tarafından Ödemiş Kültür Merkezi Düğün ve Kongre Merkezinde iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen iftar programında AK Parti Uşak Milletvekilli Alim Tunç, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir, Yeni Dünya Vakfı Ödemiş temsilciliği üyeleri daire amirleri ve çok sayıda davetli bir araya geldi.

Program Hafız Rafet Kırcı tarafından yapılan Kuran-ı Kerim ziyafetiyle başladı. Programda Ödemiş Belediyesi görevlisi İsmail Büke tarafından okunan ezanın ardından açılan iftar ve dualarla başladı. Yeni Dünya Vakfı Gençlik Kolları üyeleri Büşra Deveci, Hüseyin Güzel tarafından şiir okundu. Yeni Dünya Vakfı iftar yemeğine Kültürler arası paylaşım sağlamak amacıyla Ödemiş’te çalışmalarını sürdüren CEIPES Türkiye Eğitim ve Kalkındırmanın yayılmasının artırılması için uluslar arası merkez derneğinin konuğu olarak gelen 6 ülkeden 30 öğrenci katıldı. AK Parti Uşak Milletvekili  Alim Tunç iftar programında kısa bir konuşma yaptı. Tunç ; “Ben 2012 yıllında vakıfla tanıştım.Vakfın bünyesinde  üniversite öğrencileriyle çalıştık. Yeni Dünya Vakfı genel başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği Başkanı Muhammed Şen  ; “Düzenlediğimiz iftar programımızda vakıf olarak bir araya geldik. Vakfımızın iftar programına katılan başta Uşak milletvekilimiz Alim Tunç olmak üzere Kiraz ve Ödemiş AK Parti İlçe başkanlarımız Halil Demir  ve Mehmet  Avşar’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi