SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
 

Ödemiş Ülkü Ocakları Ramazan Dolayısıyla Salı Pazarı’nda bir iftar programı düzenledi.

Programa İzmir İl Teşkilat Başkanı Mustafa Kartal ve İl yönetimi, Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ve yönetimi, MHP Belediye meclis üyeleri, Sendika temsilcileri ve Muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.

Programda İlahi dinletileri ve semazen gösterileri olurken, İlahi ve Semazen gösterileri programa katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.

Programda Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Poyraz bir konuşma yaptı Poyraz.”  11 Ayın Sultanı olan ve içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesinin bulunduğu Mübarek Ramazan Ayında siz değerli Büyüklerim ve Kardeşlerimle bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Bu mübarek ayın sizle ailenizle Ülkemize ve tüm İslam alemine Huzur sağlık ve Mutluluk getirmesini Cenabı-ı- Haktan Niyaz ederim.

İbadetin daha mukaddes Duaların Dahada kıymet bulduğu bu mübarek günlerde dualarımızda milletimizin ve ümmetimizin darda kalmış mazlum Öksüz ve yetimlerini unutmayalım inşallah

Poyraz” Müslümanlara yönelik zülüm devam ediyor

Malumunuzdur ki Kerkük’te Doğu Türkistan’da Suriye’de Filistin’de Müslümanlara yönelik zülüm devam etmektedir.

İnsanlıktan Nasibini almamış bu caniler Dünyanın gözü önünde büyük bir katliam yapmaktadır. Bu olaylar karşısında da Her zaman olduğu gibi Ülkücüler zalimin Karşısında Mazlumun yanında olacaktır. Diyen Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Poyraz sözlerini şöyle devam etti. Ülkemizde de kana doymayan soysuzlar anaları, babaları ve çocukları gözü yaşlı bırakılmakta yüreğimize kor ateşler de dağlanmaktadır. Bu hainler unutmasınlar ki bu acılar unutulmayacak ve hesabı sorulacaktır.

Bu yaşanılanlar bizi korkutmayacak ve asla ürkütmeyecektir. Gün birlik günüdür. Şüphesiz ki birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Sözlerimi burada son verirken Babalar günü münasebetiyle Başta Şehit Babaları olmak üzere Bizleri Evlatlarım diye seven Rahmetli Başbuğumuz, Milyonlarca Evlada sahip Bilge Lider Devlet Bahçeli Beyin ve tüm Babaların Babalar gününü kutlar Hepinizi Allah’a Emanet ederim Ne Mutlu Türküm Diyene.”
İl ülkü ocakları Başkanı Mustafa Kartal ”Ocak Başkanımız İsmail Poyraz ve yönetimine teşekkür ediyorum

 İzmir İl Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanı Mustafa Kartal ”İzmir İl Ocakları Başkanımız Sayın Bilgehan Ağbaba’nın yoğun programından dolayı bugünkü İftar programına katılamadılar. Sizlere selam ve Sevgilerini iletiyorum, böyle güzel bir iftar programını hazırlayan ve emek veren başta Ocak Başkanımız İsmail Poyraz olmak üzere Yönetimine teşekkür ediyorum yine maddi ve manevi desteği bulunanlardan da Allah Razı olsun, Sizlerde bugün burada yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun varolun Allah’a Emanet olun.”

Editör: Haber Merkezi