Ödemiş’ halkının devletin tüm olanaklarından faydalanması sağlamak için girişimlerde bulunan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ücretsiz Ağız ve Diş Taramasının iki gün Ödemiş Merkez’de yapılacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta Özel sağlık ekibi tarafından Ödemiş’in güneyinde yer alan, Hamamköy, Küçükören, Demirdere, Güney ve Çayır mahallerinde vatandaşlara ağız ve diş taraması yapılarak ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirilme yapılmıştı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ödemiş Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Fikret Aras “Toplum sağlığı merkezi olarak yeni katılan mahallelerimizde 500 kişiye ağız ve diş sağlığı taraması yaptık. Vatandaşlarımıza diş sağlığı ve ağız sağlığı konusunda bilgilendirerek önerilerde bulunduk” dedi.

 Ödemiş Belediyesi ve Toplum Sağlığı Merkezi işbirliği ile geçtiğimiz hafta Ödemiş’in güney mahallerinde ücretsiz olarak hizmet veren ekip, Salı ve Çarşamba günü Ödemiş merkez’deki vatandaşlara hizmet sunacak.

Çocuk, genç, yaşlı olmak üzere tüm vatandaşların ağız ve diş taramasını yapan diş hekimi ve hemşireden oluşan sağlık ekibi; Salı günü Perşembe Pazarı’nda, Çarşamba günü Üç Eylül Mahalle Muhtarlığı yanında hizmet verecek.

 

HABER:AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi