HABER: Dilek Ayvalı

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı ve Tire Ticaret Odası Meclis Üyesi Mimar Saadet Şengök’ün açılışını gerçekleştirdiği Tosbik Oyun Evi’nin açılış töreninde konuşan Falakalı, “İşletmenin Selin ve İbrahim kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah bol kazanç versin” dedi.

Atatürk Mahallesi Gençlik Caddesi No 48B (İzmirgaz yanı) adresinde hizmete başlayan Tosbik Oyun Evi ve Cafe’de çocuğunuz oyun oynarken siz kahvenizi yudumlayıp arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz.

EĞLENİRKEN ÖĞRENECEKLER

Genç girişimci Selin Bitek’in işletmeciliğini yapacağı Tosbik Oyun evinde çocuklar, eğlenirken öğrenecek ve birçok yeni oyun arkadaşı edinecek.

Çocuk Gelişimi Mezunu Usta Öğretici Selin Bitek eşliğinde oyunlar oynayacak olan çocuklar, özenle hazırlanan oyun parkurundaki mutfak, kuaför, itfaiye, tamirci, kum havuzu, zekâ oyunları atölyesinde vakit geçirecekler.

GRUP İNDİRİMİ

Tosbik Oyun Evinde 1 saat oyun 20 TL. Arkadaş grubunuz ile gittiğinizde çeşitli indirimler yapıldığı oyun evine 2 arkadaş gittiğinizde saat ücreti 15 TL oluyor.

Tosbik Oyun Evi haftanın her günü sabah 10.00 ile gece 23.00’e kadar hizmet veriyor. Öte yandan Tosbik Oyun Evi Kurban Bayramının 3. Gününden itibaren açık olacak.

Editör: Haber Merkezi