HABER: Dilek Ayvalı

Geniş katılımlı baloda Doğancan Düzgün orkestrası eşliğinde doyasıya eğlenen engelli ve özel öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Okul öğrencilerinin de katılım gösterdiği balo renkli görüntülere sahne oldu.

Programın açış konuşmasını Tire’nin tecrübeli sunucusu Şeref Şenki yaptı. Şenki, derneğin kuruluş aşamalarından ve gerçekleştirdikleri faaliyetlerden söz etti.

Daha sonra konuşan Tire Sokakları Derneği Başkanı Ali Akdoğan, “Biz Tire’deki bütün yardıma muhtaç ailelere, öğrencilere ve yardım eli uzatılması gereken herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bize destek veren arkadaşlarımıza dostlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Tanrıseven, “ENGELSİZ YENİ BİR YIL DİLİYORUM”

Baloda bir konuşma yapan Ceylan Tanrıseven, “Engelli vatandaşlarımızı sadece özel günlerde değil her zaman hatırlamalıyız, görüyorum ki bugün düzenlenen organizasyon onları her daim hatırladığımızın kanıtıdır. Herkese yeni yılda huzur, sağlık, mutluluk ve tüm engellerin aşıldığı bir yıl diliyorum” dedi.

Tire’nin 3. Lig temsilcisi Tire 1922 spor kulübü, teknik ekip ve futbolcuları yeni yıl balosunda engelli vatandaşlara destek olmak için tam kadro katıldılar.

Tire Belediyesi Hangar Düğün Salonunda gerçekleşen organizasyona, Kaymakam Tanrıseven’in Eşi Ceylan Tanrıseven, AK Parti Tire İlçe Başkanı Ceyhan Boyacıoğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mehri Nisa Ünalan, AK Parti Tire önceki ilçe başkanı Selman İçelli, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Hayati Okuroğlu ve partinin kurucu başkanı Salih Atakan Duran, AK Parti Tire Belediye Başkan Aday Adayı Sadrettin Yakuter, CHP Tire Belediye Başkan Aday Adayı Burak Alp Ersen katıldı.

Editör: Haber Merkezi