HABER: DİLEK AYVALI

Tire'de Teras Restoranda düzenlenen iftar yemeğine Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Tire İlçe Garnizon Komutanı Fırat Rıza Cihan, Tire İlçe Jandarma Komutanı Emre Davutoğlu, emekli ve çalışan polis memurları ile aileleri katıldı.

Düzenlenen yemekte Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi bir konuşma yaptı. Kiremitçi, "Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayı münasebetiyle düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeğine katılımlarınızdan ve bizimle bu sofrayı paylaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah cenabı Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul eder. Devletimizin ve milletimizin selameti uğruna şehit düşen aziz şehitlerimize rahmet, gazilerimiz ve görev başında bulunan emniyet güçlerine ve emekli olan personelimize sağlık diliyorum" dedi.



EN UYUMLU İLÇE TİRE'YDİ

Kiremitçi konuşmasına Bitlis Tatvan Komando Tugayına tayini çıkan Tire İlçe Garnizon Komutanı Fırat Rıza Cihan'a plaket takdim ederken, Cihan teşekkür konuşması yaptı. Cihan konuşmasında, "8 yıldır Tire'de görev yapıyorum. Nice kaymakamlar ve müdürler ile çalıştım. Birlikte çalıştığım en uyumlu ilçe Tire'ydi. Emniyet teşkilatı ile oldukça uyumluyduk. Emeği geçen ve bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah hakkınızı helal edersiniz. Mümkün olduğu kadar herkesle iletişim kurmaya çalıştım ve gönül alarak kırmamaya çalıştım. İnşallah bundan sonra da sizlerin gönülleri kırılmadan mutlu ve huzurlu bir yaşantınız olur" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi