hABER: TOLGA KIZGIN

 17 yıldır Süs Bitkileri ve Fidan üretiminde isim yapmış Onur Peyzaj sahipleri Ferhan, Serkan, Akif Yılmaz kardeşler, Süs Bitkileri üreticileriyle Konak Restoranda düzenlediği yemekte buluştu.

22-25 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 11. Ödemiş Süs Bitkileri ve Fidancılık sergisine Ankara ve İstanbul başta olmak üzere şehir içi ve şehir dışından katılan üreticiler serginin 2. gününde bir araya geldi. Onur Peyzaj’ın düzenlediği yemeğe katılan konuklarla bir bir ilgilenen Ferhan, Serkan, Akif Yılmaz kardeşler gece boyu üreticilerle sektör hakkında sohbet etti. Önemli üreticilerin bulunduğu yemek gecesinde, konuklar böyle bir vesile ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.


1998 yılında Ankara’da kurulan Onur Peyzaj, 2009 yılında da Ödemiş Balabanlı yolu üzerinde kurduğu üretim merkezi ile sektörün ileri gelen isimlerinden biri oldu. Yılda 2 milyon bitki üretimi yapan Onur Peyzaj, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurtiçi ve Türkmenistan, Irak, Azerbaycan gibi ülkelere de ihracat yapıyor. 

Editör: Haber Merkezi