Kampanya da topladıkları evlerinde ihtiyaç fazlası eşyaları, Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimine teslim ettiler.
Emniyet mensuplarının eşleri, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Yüzme havuzunda bir araya geldiler. Evlerinde ihtiyaç fazlası giyim ve ev eşyalarıyla yanlarında getirdiler. Gelen eşyalar arasında, kıyafet ve kullanılmayan ev eşyaları Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Yüzme havuzunu adeta doldurdu.
Bu eşyalar, kolilere konarak Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimi Müdürü Mehtap Çil’e teslim edildi.
Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Yüzme havuzunda mini bir toplantı yapıldı. Toplantıya  Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya’nın eşi Cemile Çankaya , Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özbudak, Ödemiş Belediyesi Sosyal yardımlaşma Komisyonu üyeleri Sezer Türkmenoğlu, Yasemin Bezmez, Ak Parti Meclis Üyesi İpek Yılmaz, MHP Meclis Üyesi Derya Coşkun, AK Partili bayan meclis üyeleri katıldılar.
Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya’nın eşi Cemile Çankaya ; “Ödemiş Emniyet görevlilerinin eşleri olarak bizler , ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, evlerimizde bulunan fazla eşyaları toplayıp, Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Gönüllü Yaşam Birimine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Ödemiş Belediye Başkanı Yardımcısı Sibel Özbudak ; “ Polis eşlerinin bu şekilde davranışı bizi son derece duygulandırdı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” 

Editör: Haber Merkezi