Haber: Dilek Ayvalı

Tire Bisiklet Topluluğu’nun iletişime geçtiği 10 bisiklet grubu üyesi yüzü aşkın bisikletli 6 Mart Pazar günü yani yarından sonra Tire’ye pedallıyor.

Pazar sabahı saat 10.30’da Tire Ödemiş Kebap Salonu’nda toplanacak olan Tire Bisiklet Topluluğu adına konuşan topluluk üyesi Erdem Can gerçekleşecek etkinlik ile ilgili şöyle konuştu, “Tire Bisiklet Topluluğu 15 kişilik üyesi ile hafta sonları günü birlik programlar düzenleyerek çevre ilçelere bisiklet turları düzenliyor. Bayındır, Selçuk, Germencik, Gökçen ve Beydağ ilçelerine bisikletlerimizi sürdük. Grubumuzda hemen her meslekten arkadaşlarımız var. Pek çoğu eşleri ile birlikte katılıyor bu nedenle de bayan erkek eşitliği var topluluğumuzda. 6 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan turumuzda sabah saat 10.30’da Ödemiş Kebap Salonu’nda Tire Bisiklet Topluluğu üyeleri olarak buluşacağız. Daha sonra Akkuyu Mevkii’nde İzmir’den gelecek olan bisiklet gruplarını karşılayacağız ve Dostluk Turumuz başlayacak” dedi.


Tire Bisiklet Topluluğu adına konuşan Erdem Can, Tire, Ödemiş, Bayındır, Selçuk, Kiraz, Beydağ ve Torbalı’daki bisiklet tutkunlarını da bu etkinliğe davet ettiklerini söyledi.

Tire’deki Dostluk Turu’na katılan topluluk ve derneklerin isimleri ise şu şekilde;

İzmir Bisiklet Derneği, Gaziemir Aktif Pedal, Extrem Yol Grubu, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Torbalı Bisiklet Grubu, Bayındır Yol Grubu, Efes Bisiklet Topluluğu, Söke Bisikletçileri, 2 Teker 1 Yer

Editör: Haber Merkezi