HABER: DİLEK AYVALI

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Tire Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen programda, Tire’de görev yapan müzik öğretmenleri söylemiş oldukları şarkılarla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatıyla düzenlenen etkinliğe Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Tire Belediye Başkanı Atakan Duran, Tire Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, öğretmenler ve çok sayıda katılım gösterdi.
Programda müzik öğretmenlerinin oluşturduğu saz ekibiyle birlikte koro eşliğinde yapılan müzik dinletisi dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren programda öğretmenlerin seslendirdiği duygusal ve eğlenceli şarkılar dinleyicilerden tam not aldı.  

Gecenin sonunda Tire Kaymakamı Çobanoğlu ve Belediye Başkanı Duran yapmış oldukları konuşmalarda yaşanan bu güzel geceyi organize eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogun Derse’ye ve müzik dinletisini sunan müzik öğretmenlerine teşekkür edip plaket verdiler.

Saz Ekibi: Piyano: Derya Kırlangıç, Keman: Aykut Ege, Bateri: Özgür Çağlar Ceylan, Bas Gitar: Alaaddin Bayrak, Bendir: Ali Kırkbaş, Gitar: Berkant Koşar Bağlamalar: Süleyman Tosun ve Hüseyin Bahtiyar, Kaya, Kontur Bas: Nebi Toprak, Ritim Saz: Ersin Kuşkanat
Solistler: Deniz Nazlı Tok, Seda Can, Mefharet Bozkurt, Ezgi Erdinç, Esra Taviş, Yeşim Gülmen

Editör: Haber Merkezi