Ödemiş Kaymakamlığı tarafından dün akşam Saray Düğün salonunda ödemişte bulunan Şehit aileleri ve Gazilere iftar yemeği düzenlendi. Düzenlenen İftar yemeğine Ödemiş kaymakamı Abdullah Dölek, Ödemiş Garnizon komutanı Personel Yüzbaşı Hasan Yüzüak,  Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek,  Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, daire amirleri ve Ödemişli Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk Katıldı.

Düzenlenen İftar yemeğinde Ödemiş müftüsü tarafından iftar duası yapıldı. İftar yemeğinde Ödemişli Türk halk Müziği Sanatçısı Bedi Akartürk’te kısa bir konuşmanın ardından büyüleyici sesiyle Şehit ve Gazi ailelerine bir kaside okudu. Akartürk’ün seslendirdiği kaside dinleyenlerden büyük alkış topladı.

Gecenin onur Konuğu olarak davet edilen Türk halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk şehit ve gazilere şöyle seslendi. Akartürk “  hepinize kaybettiğiniz şehitleriniz için başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de uzun ömür diliyorum.”

Türk halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk’e Ödemiş kaymakamı Abdullah Dölek tarafından iftar yemeğinde bir teşekkür belgesi sunuldu. Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek yemekte yaptığı konuşmada şehit ailelerine ve Gazilere iftar yapmaktan çok gururlu olduğunu belirti. Kaymakam Dölek “Siz değerli gazilerimiz ve şehit yakınlarımızla birlikte iftar yapmaktan çok mutluyum, gururluyum, katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ödemiş için ülkemiz için herkesin bir şeyler yapmaya ihtiyacı var. Bedia Akartürk’te Ödemiş için ülkemiz için en güzel tanıtımları yapmaktadır. Kendisine ilçemizin tanıtımına Türkiye ve dünya çapında katkıda bulunduğu için bir belge hazırladık kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”

İftar yemeğinde bir araya gelen şehit yakınlarıyla Ödemiş kaymakamı Abdullah Dölek ayrı ayrı ilgilendi. .İftar yemeğinde Ödemiş  Muharip Gaziler Derneği Başkanı  Selahattin  Aktaşoğlu bir konuşma yaptı. Aktaşoğlu "Bizi bir araya getiren ödemiş kaymakamlığımıza teşekkür ediyoruz."

 

  HABER: AYŞE AKYÜZ

 

Editör: Haber Merkezi