HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Saraçoğlu Stadında düzenlenen Hande Yener Konserine, Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak,  Ödemiş Jandarma Komutanı Hüsnü Korkmaz, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi eşi Fadime Kiremitçi, Belediye Meclis üyeleri ve Ödemişliler katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Bundan 96 Yıl önce işgalcileri, ilçesinden şehrinden kovan Kahramanların sevgili torunları, sevgili gençler hoş geldiniz, sevgili gençler istedik ki bu 3 Eylülde bu Kurtuluş coşkusunu çok daha güzel ve çok daha fazla yaşayalım, bunu içinde sizleri Popun yıldızı sizlerle beraber, coşkunuz çok güzel, çok güzel görünüyorsunuz, inşallah bundan sonrada önümüzdeki günlerde sizleri bir başka sanatçımızla, bir başka yıldızımızla, hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Sizlerde bu coşku oldukça sizler istediğiniz sürece yine sizlerle beraberiz” dedi.

Konser sonrasında Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Pop sanatçısı Hande Yenere çeşitli hediyeler ve Ödemişspor atkısı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi