Sanatçı en son Ödemiş'in terk edilmiş Kartal yuvası konumunda olan Lübbey köyünde sergi açarak terk edilen köylere dikkat çekmeyi başarmıştı. Ressam Keçe Ali, son dönem ürettiği işleriyle  önümüzde ki 28 Aralık 2019 tarihinde İzmir'in Urla ilçesinde Sim Art Sanat Galerisinde 'TÖZ' başlıklı sergisiyle sanatseverler ile buluşacak. Çalışmalarında tekrarlara yer veren sanatçı, aslında özünde hiç bir şeyin değişmediğini  ve her şeyin kendi içinde var olduğunu anlatıyor bu sergisinde. Resimleriyle bazen uzağı yakın ederken, bazende içindeki ıssız yolculuğa çıkarmaya çalışıyor insanı. Her resmin bir hikâyesi olacak bu sergisinde ve izleyiciyi resmin içinde tutmaya çalışacak. Tüm sanatseverleri davet ediyor.

Sanatçı Kece Ali, "Terk edilmiş köylere dikkat çektiğim köy sergisinden sonra, İstanbul Bienali ve Tüyap istanbul fuarında izleyiciyle buluştum ve cok keyif aldım. Urla her daim sevdigim ve beni etkileyen bir yerdi. Sim Art galerideki sergimde, son dönem işlerim yer alacak. İnsanın her daim icinde değişmeyen bir gerçekliği var. Nereye giderseniz ve hangi zümreye dahil olursanız olun bu sizi siz yapan şey. Buradan yola çıkarak sergimin başlığını TÖZ olarak belirledim. İzleyicilerin resimlerimde mutlaka özlerinde var olan naif yanlara dokunmaya çalışacağım resimlerin altında bulunan notlarımla. Tüm sanat dostlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu. Ödemişli Ressam İzmir'de sergi açıyor. Ödemişli Görsel Sanatlar Öğretmeni Sanatçı Erdal Görgün, (Keçe Ali) bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli merkezlerinde açtığı sergilerini bir yenisini daha ekliyor. Sanatçı en son Ödemiş'in terk edilmiş Kartal yuvası konumunda olan Lübbey köyünde sergi açarak terk edilen köylere dikkat çekmeyi başarmıştı.

Ressam Keçe Ali, son dönem ürettiği işleriyle  önümüzde ki 28 Aralık 2019 tarihinde İzmir'in Urla ilçesinde Sim Art Sanat Galerisinde 'TÖZ' başlıklı sergisiyle sanatseverler ile buluşacak. Çalışmalarında tekrarlara yer veren sanatçı, aslında özünde hiç bir şeyin değişmediğini  ve her şeyin kendi içinde var olduğunu anlatıyor bu sergisinde. Resimleriyle bazen uzağı yakın ederken, bazende içindeki ıssız yolculuğa çıkarmaya çalışıyor insanı. Her resmin bir hikâyesi olacak bu sergisinde ve izleyiciyi resmin içinde tutmaya çalışacak. Tüm sanatseverleri davet ediyor.

Sanatçı Kece Ali, "Terk edilmiş köylere dikkat çektiğim köy sergisinden sonra, İstanbul Bienali ve Tüyap istanbul fuarında izleyiciyle buluştum ve cok keyif aldım. Urla her daim sevdigim ve beni etkileyen bir yerdi. Sim Art galerideki sergimde, son dönem işlerim yer alacak. İnsanın her daim icinde değişmeyen bir gerçekliği var. Nereye giderseniz ve hangi zümreye dahil olursanız olun bu sizi siz yapan şey. Buradan yola çıkarak sergimin başlığını TÖZ olarak belirledim. İzleyicilerin resimlerimde mutlaka özlerinde var olan naif yanlara dokunmaya çalışacağım resimlerin altında bulunan notlarımla. Tüm sanat dostlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi