Ödemiş Ülkü Ocaklarının 11. Geleneksel sünnet şöleni Pazar günü akşam Salı pazarında düzenlenen şölenle gerçekleştirildi.

İzmir Ülkü Ocakları Başkanlığı ile Ödemiş Ülkü Ocaklarının birlikte tertiplediği şölene MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, İzmir Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Poyraz, Bazı MHP İl yönetim kurulu üyeleri ile çevre ilçelerin Ülkü Ocağı temsilcileri ile Ödemiş MHP Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Şölen Hükümet Konağı önünden başladı.  Gazi Umur mehteran Bölüğünün marşları eşliğinde Saraçoğlu caddesi üzerinden Ülkü Ocağı ve MHP yöneticilerinin de eşliğinde kortej halinde Salı pazarına kadar devam etti.

Salı pazarında halka açık ikramların sunulduğu sünnet şöleninde Tören alanında şehitler için mevlit ve kuranı kerim okutuldu.

Ardından Ödemişliler tarafından kurulan Gazi Umur Bey mehteran bölüğü konser verdi. Ardından Ülkü ocakları İzmir İl başkanı Süleyman Bozkurt bir konuşma yaptı. Ardından Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı İsmail Poyraz konuşma yaptı. Poyraz konuşmasında, “Ödemiş Ülkü Ocağı tarafından her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şöleninin bugün 11.

sini düzenliyoruz. Bu sene yine sünnet şölenimimizde 52 çocuğumuzu sünnet yaptırdık. Bize katkı sağlayan ve şölenimimizde bizleri yalnız bırakmayan başta İl ve ilçe teşkilatlarımıza ve Ülkü Ocağı İl başkanlığımıza ve sünnete iştirak eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Ödemiş’li Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Bedia Akartürk’te geceye renk katarak sünnet çocukları ile birlikte sahnede birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı.

 

 NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi