Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, Ödemiş’te bugüne kadar, bir çok sosyal etkinliğe imza atarak özellikle, çocukların polise karşı sempati kazanması konusunda tam not almıştı. Toplum Destekli Büro Amirliği Polisleri bu kez de Ödemiş Zafer İlkokulunda yeni bir etkinlik için start verdi.

5 dakikada tükendi

Okulun giriş kapısına asılan 2 panoya, yaklaşık bin adet topitop yerleştiren polisler, okuldan çıkan öğrencilerin sevgisini kazandılar. Panoya dizilmiş rengarenk ambalajlanmış şekerleri gören minikler, şekerlerden almak için adeta birbirleriyle yarıştı. Minikler 5 dakika gibi kısa bir sürede bin adet şekeri tükettiler.

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği Polislerinden Mehmet Kabakoz, “Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği olarak yeni bir etkinliğe imza attık. Burada topitop şekerlerinden oluşan iki pano hazırladık. İlkokulda eğitim gören çocuklarla birlikte olmak istedik. Öğrencilere polisleri ve polis mesleğini sevdirmek, bizlere daha çok yakın olmalarını sağlamak amaçlı etkinlik düzenledik. Yaklaşık 1000 adet topitop şekerini çocuklarımız kısa sürede tüketti. Bu suretle hem beraber olmuş olduk hem de, çocuklarımızı sevindirdik. Etkinliğe Zafer İlkokulundan başladık. Diğer ilk okullarımızda da topitop dağıtımı devam edecek.”

Zafer İlkokulu Müdürü Sami Keskin, “İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polisleri, polislik mesleğini öğrencilere sevdirmek ve kaynaşmak adına bir etkinlik düzenlediler. Buna Zafer İlkokulundan başladılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İnanıyorum ki öğrencilerimiz de polisliğe ilgi ve alaka duyacaklardır.”

Editör: Haber Merkezi