HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş’in  en eski okulları arasında yer alan Ödemiş Ortaokulu bünyesinde Özel Eğitim sınıfında eğitim gören 9 öğrenciye 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Okul Müdürü Ersin Erol ve Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Keser ve Okul Aile Birliği üyeleri ziyarette bulundular.


Sınıf Öğretmeni Esra Dadal “Sınıfımda 4. kız 5 erkek öğrenci olmak üzere toplam 9 özel öğrencim var. Özel çocuklarımızın hepsi bizler için çok değerliler, ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı Başta Okul Müdürümüz Ersin Erol olmak üzere Okul aile birliği başkanımız Aynur Keser’e çok teşekkür ediyorum. Ziyaretleri bizleri çok mutlu etti.”



Okul Müdürü Ersin Erol “Ödemiş Ortaokulu olarak Özel Eğitim sınıfı bizim için çok önemli onların iyi eğitim alması için Ödemiş Ortaokulu ailesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engellilerin toplum içerisinde daha iyi bir birey olması daha iyi eğitim alması için uğraşıyoruz. Bu amaçla tüm engelli kardeşlerimizin bu özel gününü kutluyorum. Hayatımızın içerisinde engelli kardeşlerimiz var. Onlar engelli değiller onların engelleri bizim bakış açılarımız bu bakış açısı olumlu olduğu sürece aramızdaki engellerde kalkacaktır.”



Okul Aile Birliği Başkanı Aynur Keser “ Okul müdürümüz ile birlikte okulumuz içerisinde yer alan Özel Eğitim sınıfımıza ziyaret ederek Özel çocuklarımızın bu özel gününde onlara hediyeler vererek mutlu etmek istedik. Bizler için onlar çok değerli ve çok özeller onlar bizim hayatımızda varlar ve hep var olacaklar. Özel çocuklarımızın bu özel günlerini kutluyorum”.

Editör: Haber Merkezi