Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem İftar yemeğin ’de Mahalle muhtarıyla bir araya geldi. 
Ödemiş Belediyesi Nikâh düğün ve kongre salonunda yapılan iftar yemeğine Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı ve İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran ile 99 Mahalle muhtarları ve eşleri katıldılar.
Ödemiş’in en uçtaki dağ mahallesinden merkezdeki mahalle muhtarına kadar birçok muhtarın davete katılmasından mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem şunları söyledi.  “Güneyden kuzeye 85 km, doğudan batıya 76 km mesafede dağınık bir şekilde olan hizmet alanımızın her köşesindeki insanımızın ihtiyacını bilmemiz, derdini duymamız mümkün değil.  Sizler bizim en iyi temsilcilerimizsiniz. Muhtar olmak kolay değil. Sizler mahallenizde yaşayanların ihtiyaçlarını, sıkıntıların bilen en iyi kişilersiniz. Çözüm içinde bizlere aktararak, onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorsunuz. 26 aydır sizlerle et ve tırnak gibi bir bütün olduk. Uyum içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman bizlerle birlikte oldunuz, sizlere teşekkür ediyoruz.
Kentimize ve projelerimize destek için Ankara’da yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor
Son dönemde Ankara’ya sık sık ziyaretlerim oldu. Kentimize ve projelerimize destek için yetkililerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu yüzden mahalle ziyaretlerimiz, gerçekleştiremedik. Ama Bayramdan sonra çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz hızla devam edecek. 

Doğalgaz çalışmalarımız 8 ayrı ekiple devam ediyor
Ödemiş merkeze doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor. 8 ayrı ekiple yürütülen çalışmalar kapsamında kentimizin her yerinde kazılar var. Bu yüzden çok şikâyet alıyoruz. Çalışmaların en kısa zamanda bitmesi için gayret sarfediyoruz. Doğalgaz için ilk çalışmaların başladığı yer Şoförler sitesinden itibaren kazılan yerler kapatılmaya başlandı” dedi.
Başkan A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem daha sonra iftar katılan muhtarlar ve eşleriyle tek tek sohbet etti. 
Editör: Haber Merkezi