Kitap Fuarının açılışını Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Karabıyık, İsmail Dadal, Şakir Gelen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem ile birlikte yaptı.

Ödemiş Belediyesi Resim Öğretmeni Filiz Hallıoğlu yönetiminde 11. kitap fuarının açılışına katılan çocuklar için boyama şenliği düzenlendi. Boyama Şenliğine katılan çocuklar, adeta ünlü ressamları çatlatırcasına tual başına geçerek duygularını rengârenk boyalarla tualle yansıttılar. Ödemiş Belediyesi tarafından çocuklara fuar alanında patlamış mısır ve Pamuk şekeri ikramında bulunuldu. Pamuk şekeri ve patlamış mısırı kapan minikler şaşkın bakışlar altında sihirbazın bir birinden ilginç gösterilerine izlemeye koyuldular. Minikler fuar alanında gösteri yapan palyaçolar ve tahta bacakla resim çektirmek için birbirleriyle yarıştılar. Ödemiş Belediyesi Deneme Bilim Merkezinin 11.kitap Fuarında açmış olduğu standa çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Çeşitli deneme aparatlarıyla deneyler yapan çocuklar farklı bir tecrübe kazanmanın mutluluğunu yaşadılar.

Ödemiş 11. Çocuk Kitapları Fuarı’nın açılış konuşmasını Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Şakir Gelen yaptı. Gelen “  İlçemizin kurtuluş etkinlikleri çerçevesinde her yaştan vatandaşımız için etkinlik yapmaya özen gösterdik. Çocuklarımız için hazırlamış olduğumuz şenlikte çocuklarımız gönüllerince resim çizerek, kendilerini ifade ediyorlar. Deneme Bilim merkezi stadında da çocuklarımız özgürce deney yapıyorlar. Bu şenliğimizin önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlar sağlanarak yapılmasını diliyoruz.”

 HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi