İftar yemeğine onur konuğu olarak Ödemişli Türk Halk Müziği Sanatçısı Bedia Akartürk katıldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem konuklarıyla yakından ilgilendiler. Başkan Badem ve eşi Nevin Badem konuklarını kapıda karşıladılar. İftar Yemeğine Ödemiş Belediye meclis üyelerinin yanı sıra Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Birlik katıldılar. İftar yemeğinde Ödemişli Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Hadim birer kaside okudular. Dinleyeneler tarafından çok beğenilen kaside bol alkış aldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem “ Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu akşam belediye meclis üyelerimiz ve ödemiş belediyesinde görevli müdürlerimizle bir araya gelmek istedik. Değerli sanatçımız Ödemiş’in gurur kaynağı Bedia Akartürk’te bizleri kırmayarak yemeğimize katıldılar. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum”

İftar yemeği sonrası Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem masadaki konukları dolaşarak katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. İftar yemeği sonrası Belediye Meclis üyeleri bir araya gelmeyi fırsat bilerek sohbet ettiler.

  HABER:AYŞE AKYÜZ-NAZİF HARUPÇU

 

Editör: Haber Merkezi