Öğrenciler ve Öğretmenler 1 yıl yorgunluğunu ve stresini müzikle attılar. 

HABER: SEMİH DURSUN

İzmir Devlet Opera ve Balesi´nin okullara yönelik eğitim hizmetleri kapsamında Kiraz Hüseyin Sarı İlköğretim Okulu Opera Şöleni yapan sanatçılarla Okulun Müzik Öğretmeni Özgür Günaydın, öğrencileri bu güzel etkinlikte buluşturdu. .

Kiraz Hüseyin Sarı Ortaokulu ve İlköğretim Okulu öğrencilerine okulun konferans salonunda eğitim amaçlı müzik ziyafeti sunuldu.  Hüseyin Sarı Okulunun Müzik Öğretmeni Özgür Günaydın kendi çabalarıyla Organize ettiği bu programla Kiraz geldiler.

Eğitim amaçlı, İzmir Devlet Opera ve balesi Sanatçılarının görülmeye değer performansları ile  öğrenciler yılsonu karne ve sevinçlerini yaşadılar hem de stres attılar.

Bu sevinci paylaşarak sanatçıları  bol, bol alkışladılar.  

Kiraz Hüseyin Sarı Ortaokulu Müdürü Ersin Erol şunları söyledi, “Öğrencilerimizin eğitiminde sosyal faaliyetler öğrencilerimizin gelişimini ve ufuklarının genişlenmesi bakımından çok olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Öğrencilerimizin Müzik Aletlerini tanıma konusunda Müzik Öğretmenimiz Özgür Günaydın bu programı Organize ederek Okulumuza getirdiği İzmir Devlet Opera ve Balesi eğitim amaçlı mini müzik ziyafeti sundu. Öğrencilerimizin hem gelişmesi hem de sosyal faaliyetlerde bulunması ve yılsonu karne heyecanına da birlikte yaşayarak öğrencilerimizi motive etmesi bizler açısından da önemli. Bu konser ve anne ve babalara da bir sürpriz oldu. Böyle eğitim amaçlı sürprizlerimizin devam edecek” dedi.

. İzmir Devlet ve Balesin’ den (Çocuk Ve Gençlik Komisyonu Başkanı)  Sayın Hüseyin GENÇ yönetimindeki, Sn.Kemal HAZAR (Trombon) Sn.,Gülin ÖZSAKARYA (Korno) Sn.Didem Uluçay Yan Flüt, Sn. İbrahim Uluçay (Trompet), Sn Onur Yıldız (Klarnet) )Sn.Günnur Hacıoğlu (Fagot, ) ve Sn. Ilgın Kalın (Piyano)’su ile öğrencilere ve öğretmenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

.  Okul Müdürü Ersin Erol müzik öğretmeni ve opera sanatçılarına teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi