Ödemişli İş adamı Ersin Duraklı oğlu Kadir Duraklı  erkekliğe ilk adımını atarak Tutku Düğün Salonunda yapılan görkemli bir törenle sünnet oldu. Düzenlenen Sünnet törenine Ödemiş Emniyet Müdürü Okan Kestek, Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadi eşi Sevgi Hadim Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevin Badem, Ödemiş Belediyesi Meclis üyeleri, İş Adamı Ersin Duraklının ortak olduğu Yerel Ajans ve Yerel Güç Gazetesi çalışanları da mutlu gününde Duraklı ’yı yalnız bırakmadı.

Duraklının düzenlemiş olduğu sünnet töreninde konuklar görsel bir şölen yaşadılar. Turgutlu Mehter grubu ve semazen grubu görsel bir şölen yaşattı. Ersin Duraklı “  Oğlumuzun Mutlu günün görmekten eşim Sema Duraklı çok mutluyuz. Sünnetimize katılan başta Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem, Ak parti İlçe Başkanımız Ali Hadime ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Sünnet merasiminde konuklara geleneksel Ödemiş lezzeti olan Ödemiş kebabı ve Keşkek ve tatlı ikramında bulunuldu. Sünnet merasimi gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi