Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği’nin sosyal sorumluluk projelerinden ‘’Bir çocuğu da sen sevindir’’ sünnet şöleni Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Protokol ve federasyon yönetiminin hazır bulunduğu şölene 100 çocuk, aileleri, yakınları ve davetliler katıldı. Tepecik Senfoni Orkestrası’nın sahne aldığı gecede çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Bugüne kadar yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle fark yaratan Vatanını Sevenler Federasyonu’nun son etkinliği Çeşme’deydi. Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği’nin ‘’Bir çocuğu da sen sevindir’’ konseptiyle düzenlediği Sünnet Şöleni, Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi.  Şölene protokol üyelerinin yanı sıra Vatanını Sevenler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Selahattin Mumcuoğlu, Disiplin ve Denetleme Kurulu Başkanı Ahmet Erdoğan, Ege Bölge Temsilcisi Serdar Tüzün, yönetim kurulu üyeleri, il ve yurtdışı temsilcileri, sünnet çocukları, aileleri, yakınları ve davetliler katıldı.

"İhtiyacı olanların yanındayız"

Şölenin açılış konuşmasını yapan Vatanını Sevenler Federasyonu Ege Bölge Temsilcisi Serdar Tüzün, ‘’Başta İzmir olmak üzere tüm Ege’de her zaman ihtiyacı olanların yanındayız. Bugün yüz evladımızın ilk mürüvvetini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bugün onların bu mutluluğuna destek olan tüm dostlarımıza, organizasyonda emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Anne ve babalardan vatanlarını seven çocuklar yetiştirmelerini isteyen Vatanını Sevenler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yılmaz, ‘’Bizler ‘Vatan mevzubahisse, gerisi teferruattır’ diyen ataların oğulları, kızları, torunlarıyız. Bu desturu ilke edindik. Siz değerli anne ve babalarda geleceğin nesillerini yetiştiriyorsunuz. Sizlerden tek isteğim onlara vatan sevgisini aşılamanız. Birlik ve beraberliğimizi sevdirmeniz. İnşallah onlarda bu desturu çocuklarına aktarırlar’’ diye konuştu.

"Gönüllerince bir gece yaşadılar"

Şölene destek veren kurum ve kuruluşlara katkılarından dolayı plaket takdiminin ardından sahne alan Tepecik Senfoni Orkestrası, tam bir müzik ziyafeti çekti. Sünnet çocukları, aileleri ve davetliler gece boyunca pisten inmedi. Çocuklarının ilk mürüvvetlerinin gönüllerince olduğunu belirten aileler, federasyon yetkilerine, destek verenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi