Ferman, 2004 yılında ilk çıkışlarını yaptıkları şarkılardan günümüze kadar gelen popüler rock şarkılarını seslendirerek Ödemiş’te unutulmaz bir gece yaşattılar.

 Türkiye'yi geçtiğimiz yıllarda Eurovision şarkı yarışmasında da temsil eden ünlü grup Manga Ödemiş’te verdikleri konserle gençleri coşturdu.

Ödemiş’in Kurtuluşunun 92. Yılı etkinlikleri kapsamında Ödemiş belediyesinin organizasyonu ile Ödemiş’e gelen Grup Manga, Saraçoğlu stadyumunda verdikleri konserle Ödemiş’i salladılar.

Saraçoğlu stadyumunda tribünler gençleri almayınca, Gençler çim sahada Grup Manga’nın önüne kadar gelerek 2 saat sahnede kalan grubun rock şarkıları ile kendilerinden geçtiler.

Manga Grubunun solisti Ferman seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla stadyumu dolduran binlerce genci coşturdu.

Manga grubu, şarkılarını seyircilerle birlikte seslendirirken, sahne performansları ile de gençlerden büyük alkış aldılar.

Genç kızların sevgilisi, grubun solisti Ferman'a gençler ve genç kızlar tezahüratlar yaptılar ve ellerinde pankartla da dikkat ektiler.

Gençler ellerindeki pankartlarında, ‘Bir Manga adamla evde çok ses olur dediler, bizde stadyuma geldik, biz deliler’ yazısı dikkat çekti.

KIZLAR BAŞKAN BADEM’DEN YENİ BİR GENÇLİK KONSERİ İSTEDİLER

Konseri gençlerle ayakta izleyen Başkan Badem’i kızlar ellerinden tutarak birlikte şarkılara eşlik etmesini istediler.

Belediye başkanı Mahmut Badem’de, gençler için yine güzel konserler düzenleyeceğini ve Ödemiş’e kimi isterlerse gençlerin isteğine göre davranacağız, diyerek, “İşte Kurutuluş coşkusu böyle kutlanır. Siz gençler var oldukça, ben sizlerin hep yanında olacağım” dedi.

Ve Manganın solisti Ferman Akgün’e Ödemiş efe heykeli ve ardından Grubun tüm üyelerine de Ödemiş ipeğinden mendil hediye etti.

Başkan Badem sahneyi arkaya alarak grup üyeleri ile birlikte selfie çekimi yaptırdı.

Grup Manga müzikleri ile Ferman ise şarkıları ile 2004 yılında ilk çıkışlarını yaptıkları şarkılardan günümüze kadar gelen popüler şarkılarını seslendirerek Ödemiş’te unutulmaz bir gece yaşattılar.

Manga'nın solisti Ferman Akgün, Ekim ya da Kasım ayında yeni albüm çıkartacaklarını söyledi. Ve “Yeni bir albümümüz var, Ekim ya da Kasım gibi çıkaracağız ve yurt dışı albümü Türkçe albümden hemen sonra olacak. ABD'de bir festivale katılma durumumuz var. Yurtdışında da birçok albüm çıkarmak istiyoruz. Onun çalışmaları var ve Türkçe İngilizce bir albüm çıkarıp yurt dışı turnelerine de katılmak istiyoruz" dedi.

 

NAZİF HARUPÇU (ÖDEMİŞ)

 

 

 

Manga'a ait tüm albümleri buradan indir

 

 
 

 

Editör: Haber Merkezi