HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

 Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi İzmir Valiliğinin vermiş Olduğu İftar yemeğine katıldı.

İzmir Valiliğinin vermiş olduğu iftar yemeğine, Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi, Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Beraber İzmir Kaya Termal Otel’de Şehit Aileleri Muharip ve Güneydoğu Gazilerine İftar yemeği verildi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu” Toplam 29 kişilik Gazi ve Şehit aileleriyle birlikte İzmir Valiliğimizin düzenlediği İftar yemeğine gittik. Bunlardan 16 Şehit ve güneydoğu gazilerimizin ailesini Ödemiş Kaymakamlığımızın tahsis ettiği araçla 13 Muharip Gazimiz ve ailesini Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğünün tahsis ettiği araçla gittik.

YEMEĞE BAŞBAKAN YILDIRIM VE BAKANLARDA KATILDI

İftar Yemeğine Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Aile ve sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu Katıldılar, Başta Başbakanımız ve bakanlarımız bizim masamızda iftarlarını açtılar.

Bizler İzmir ve Ödemiş Muharip gaziler derneği olarak Aile ve sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’ya dosya sunduk, Aile ve sosyal politikalar bakanlığımızda bu dosyayı görüşüp şube Başkanlarını Ankara’ya davet edeceklerini belirtti”

Aktaşoğlu’ndan gazilere Müjdeli Haber

Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu Ödemişli gazileride müjdeli bir haber vererek 2013 yılından bu zamana kadar gazilere vermek için uğraş verdiğimiz Milli Mücadele madalyalarımızda gazilerimize verilmeye başlayacak. Madalyalarımızın dağıtımına 2017 yılı başında başlayacağız.”

Editör: Haber Merkezi