HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Okulun Bahçesinde düzenlenen aşure etkinliğine Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Cafer Cebeci, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul müdürlerinin yanı sıra Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödemiş Anaokulu Müdürü Mahmut Altay, “Birlik ve Beraber olmak amacıyla düzenlenen etkinliğimize hoşgeldiniz Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada ise şehit haberlerinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Eğitimin Ödemişimiz ve Ülkemiz için de en önemli konular olduğunu belirterek, Özel Okulların standartları üzerinde bir hizmet sunan Ödemiş Anaokulu ’na bu anlamlı etkinlikten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Daha Sonra şehitlerimiz için dua okunarak, Aşure davetlilere ikram edildi. Program sonunda ise Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve protokol üyeleri öğrenciler ve velileri ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: Haber Merkezi