Ressam, Türk Dünyası Sanatçılar Birliği Ege Bölge Başkanı Mustafa Ali Kasap'ın eserlerinin yer aldığı sergiye Kuşadalılar ve yabancı turistler de ilgi gösterdi. Ege bölgesindeki yiğit efe kadınları resmeden Ressam Mustafa Ali Kasap, bu sergisinde Zeybek Ateşi Ulusal Efe Kurultayı’nın Ana Sponsoru Teco Petrolcülük Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçınkaya’nın da zeybeklik kültürüne verdiği desteklerden dolayı yer aldığını ifade etti.

Sergiye Kuşadası Belediye Başkanı Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis üyesi Ferah Sürekci, Aydın Kadın Efeler Derneği Başkanı Gülsevil Ergünoğlu, Tire Kültür Derneği Başkanı Seyfullah Ayvalı, Ege Zeybek Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı Ali Rıza Türkmen katıldı.

Ayrıca sergide Yazar Ethem Oruç'un yazdığı kitapların kapak resimlerinin ressam Mustafa Ali Kasap'ın eserlerinden esinlendiği görüldü. Sergide Yazar Oruç, kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla paylaştı.

Yurtiçi ve yurtdışında birçok sergi açan ressam Mustafa Ali Kasap'ın birbirinden güzel tabloları hafta sonuna  kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Haber: Dilek Kart

 

Editör: Haber Merkezi