HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Festivale Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, Ödemiş Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Köklü, Ödemiş AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş ilçe Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Bilumum Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Milliyetçi Harek Partisi Ödemiş Belediye Meclis üyeleri Derya Coşkun, Mutlu Işıktaş, Ceyhun Kınlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Konuşmayı Ödemiş Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Köklü yaptı.
Ödemiş Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Köklü, “ Ödemiş Belediyesi olarak Milli birlik ve beraberliğimiz için sanatsal etkinliklere Belediye Başkanımız Mahmut Badem önderliğinde destek veriyoruz. Geçen sene iptal etmek zorunda kaldık. Ondan önceki senede 15 Temmuz olayları dolasıyla iptal etmek zorunda kaldık. Ama bu sene havada, şartlarımızda müsait oldu ve seçim sonrası bu güzellik bizi tekrar bir araya getirdi.
Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem Muğla da bir akrabasının düğününe katıldığı için yetişemedi Sayın Belediye Başkan Yardımcım Selahattin Kundak’ın ve tabii ki Muhtarımın özverisi bu etkinliği yapmamızdaki katkıları büyüktür. Bu kalabalığı bu vatan için çarpan yürekleri bir araya toplamak böyle bir zamanda kolay değil Ödemiş bunu başarıyor. Ödemiş’te Vatanını, Milletini, Davasını seven insanlarımız var. Biz elleri toprak kokan babaların ve topraktan koparılmış bir parça gibi burcu burcu toprak kokan anaların evlatlarıyız. Her zaman bu böyle olacak. Alnımız sadece secde de eğilecektir. Buna yürekten inanıyorum bu milleti bölemeyecekler, yıkamayacaklar, parçalayamayacaklar” dedi.
Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, “Her yıl bu mevsimlerde bölgemizde yetişen ürünlerimizi tanıtmak üzere festivaller düzenlenir. Bu yıl ilk önce 17 Haziran’da Bademli de 49. Kiraz ve 16. Meyve fidancılığı festivali yaptık ve çok güzel bir festival oldu.  İnşallah bu festivalimizde değerli sanatçılarımızla birlikte güzel ve coşkulu geçer. Bu organizasyonu gerçekleştiren başta Belediye Başkanımız Mahmut Badem’i Kültür Müdürümüzü Mahalle Muhtarımız ve bu Festivalde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından festival Türkiye Kuvay-i Milliye mücahitleri derneği efelerinin gösterisi, Komedi Dans üçlüsü, yerel sanatçılar Sevgi Petek, Fatoş Kadıoğlu, Ahmet Durmuş birbirinden güzel şarkılarını söylerken, katılanlar eğlenceli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. 

Editör: Haber Merkezi