Cuma günü Ak Parti Ödemiş Kadın Kollarından aşure

Ödemiş Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları cuma ve pazar günleri aşure programı düzenledi. Cuma günü, Ak Parti Kadın Kollarının, Ödemiş Ak Parti binası yanında yaptığı aşure programına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure dağıtımına, Ödemiş Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Duraklı, Kadın Kolları Başkanı Serpil Duman, Gençlik Kolları, Yönetim Kurulu Üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa katılan partililer, vatandaşlara aşure dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgisi sayesinde aşure kısa sürede tükendi. İlçe Başkanı Halil Demir'in Ankara'da olduğunu belirten Duman, "Başkanımız Halil Demir, Ankara'da olduğu için programa katılamadı" dedi.  

Pazar günü maç öncesi, stadyum önünde Ödemiş Ak Parti Gençlik Kollarından aşure

Pazar günü ise Ak Parti Ödemiş Gençlik Kolları, Ödemiş Saraçoğlu Stadın önünde vatandaşlara Ödemişspor-Yeşilköyspor maçı öncesi aşure ikramında bulundular. Stad önündeki aşure etkinliğine Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, partililer ve Yeni Dünya Vakfı Başkanı Muhammet Şen katıldı.

Ödemiş Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Pekdoğru, “Muharrem ayı olması dolasıyla 3. Kez yaptığımız aşure hayrımızda vatandaşlarımızla, daha çok iç içe olmaya çalışıyoruz. Tüm Ödemişli hemşerilerimizin muharrem ayını kutluyor, bu ayın birlik beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirilmesinde vesile olmasını diliyorum. Hayrımıza katılan destek olan tüm herkese teşekkür ederek, hayırların kabul olmasını diliyorum” dedi. Vatandaşlar, maç öncesi dağıtılan aşureleri kısa sürede tüketti. 

Editör: Haber Merkezi