Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve beraberindekiler 31. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında  Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i ziyaret ettiler. Ağdacı ve beraberindekiler daha sonra Ödemiş Ticaret Borsası Başkanı A.Latif Akar’ı makamında ziyaret gerçekleştirdiler.

Misafirleri karşılamada, Ödemiş Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı A.Latif Aka, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kurtar Borsa’da hazır bulundu.

Yapılan ziyarette verginin geleceğimiz olduğu ve vergi bilincinin yerleştirilmesinin önemini vurgulandı. Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde çeşitli kuruluşlara ziyaretler devam edecek.

Ödemiş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı A. Latif Aka, “  Vergi Dairesi Müdürümüz ve beraberindekilerin ziyaretleri bizleri çok memnun etti. Vergi dairemiz ile sürekli iç içe çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza çözüm üreten, mükellef haklarını gözeten, samimi, güvenilir, şeffaf yapılarını ön planda tutan Ödemiş Vergi Dairemizin Vergi Haftasını kutluyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi