HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İzmir Büyükşehir Belediyesi yerel hizmetler binasında açılan ve 8 Aralık 2019 tarihine kadar açık kalacak sergi için Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Ödemiş Emniyet Müdürü Mümin Sevgen, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, İzmir Büyükşehir Belediyesi yerel hizmetler koordinatörü Hikmet Güriş, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in eşi Selma Eriş, resim öğretmenleri ve sanatseverler katıldılar.

Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu yaptığı konuşmada,“ Bir gün geçmiş olsa ’da tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü bir kez daha tebrik ediyorum. Tüm öğretmenlerimize hayatları boyunca ve eğitim hayatları boyunca, aileleri ile birlikte sağlık, sıhhat, mutluluklar diliyorum. Öğretmen dediğimiz ’de sadece insanı yoğuran ve şekillendiren değildir. Aslında yoğurmak ve şekillendirmekte bir sanattır. Ama o sanata sahip olabilmek için başka becerileri de olması gerekir. Öğretmenlerimiz insanı şekillendirmenin kalıba sokmanın dışında güzel sanatlar alanında da öğretmenler günü programımızda da izledik. Çok güzel müzik yaptılar. Ve enstrüman çaldılar. Bildiklerini öğrencileri ile beraber yaptıklarını ’da gördük. O gençleri yoğurmaya, şekillendirmeye başlamışlar. Ama bugün burada sanatın başka bir alanında bir kez daha hep birlikte izleyeceğiz. Onların çıkardıkları güzellikleri hep birlikte göreceğiz. Ben kendilerine özellikle yapmış oldukları bu eserlerden dolayı kendilerini kutluyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler şubesinin de böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra açılış kurdelesini Ödemiş Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, CHP Ödemiş ilçe başkanı Hamdi Halis, . İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler koordinatörü Hikmet Güriş ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’in eşi Selma Eriş ile birlikte kestiler. Kurdele kesimi sonrası sergiye dolaşan protokol üyeleri sanatçıları kutlarken, daha sonra konuklara bir kokteyl verildi.

Editör: Haber Merkezi