Ödemiş Ticaret Odası Toplantı Salonunda 8-9 Temmuz 2019 tarihleri arasında iki tam gün süren ‘’Uygulamalı Proje Yazma Eğitimleri’’ düzenlendi.

İzmir Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilmiş olan Küçük Menderes Havzası Sürdürülebilir Kalkınma Mali Destek Programı ile Özel Sektörün Kurumsal Kapasitesinin ve Rekabet Edebilirliğinin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı kapsamında potansiyel başvuru sahiplerinin istenilen format ve kalitede proje hazırlamalarını sağlamak amacıyla proje döngüsü yönetimi, mantıksal çerçeve yaklaşımı ve örnek uygulamaların gerçekleştirileceği iki gün süreli, ücretsiz Uygulamalı Proje Yazma Eğitimleri düzenlendi.

  Eğitmenler  İzmir Kalkınma Ajansı Uzmanı Tuba Tol Özakcan ve Teknik Yardım Masası Danışmanı Dr. Özlem Değerlikatılımıyla tamamlandı. Eğitimde, temel proje kavramları verilip proje döngüsü anlatıldıktan sonra paydaş analizi, mantıksal çerçeve matrisi, faaliyet planlama, bütçe hazırlama ve kays sistemine proje girişleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Eğitime Ödemiş teki bir çok kurumdan temsilcinin katılması ile geniş çaplı ve verimli bir eğitim gerçekleşti.

 Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, ‘’Yoğun katılım ile gerçekleşen eğitimler sayesinde İzmir Kalkınma Ajansının Küçük Menderes Havzası için açılan Mali Destek Programınlarında daha aktif yol alabilecek kurumlarımızın olmasından çok memnunuz. İzka Uzmanlarımızdan eğitimin çok verimli geçtiğinin bilgisini almış bulunuyor ve tüm katılımcıları tebrik ediyorum’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi