İzmir Odalar ve Borsalar Yönetim Kurulları toplantısı öncesinde açılış töreni düzenlendi. Açılışa oda başkanlarının yanı sıra Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin katıldı. İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Deniz Ticaret Odası Başkanı Geza Dologh, İzmir Ticaret Borsası Başkan Vekili Ercan Korkma, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu açılış kurdelesini birlikte kestiler.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin, “Ödemiş Ticaret Odası olarak şahsım ve tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz olmak üzere ilk hedefimiz her zaman halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve sistemli çalışmalarımızla odamızdaki işlemleri güçlendirip üyelerimizin sıkıntılarını giderebilmek olmuştur. Yapmış olduğumuz projeler ile birçok kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının öncüsü olmaya devam edeceğiz”

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ödemiş’e böyle bir salonu kazandırdıkları için Ödemiş Ticaret Odası’na teşekkür etti.

Ödemiş’in toplantı yapılacak bir salonun eksikliğinin Ödemiş Ticaret Odası tarafından giderilmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, “ Toplantılar e yapılacak olan ortamlar önemlidir. Ödemiş’te de bu büyük bir eksiklikti. Bu salonda önemli konular tartışılacak, kararlar alınacak. Ödemiş’e hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi