Haber: Dilek Ayvalı

Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi ve TOBB İzmir İcra Kurulu Temsilcisi Nezihe Uzunkol'un resmi davetini ve organizasyonunu yaptığı , TOBB İzmir KGK'nın tüm ilçelerden ilçelerini temsilen birer temsilciden oluşan İcra Kurulu üyeleri ve komisyon başkanları Ödemiş'i ziyaret ettiler.

Gelen heyet, Bademli Fidancılık Kooperatifi Bitki Klonlama Laboratuvarını ziyaret etti. 30 kadının çalıştığı laboratuvarda, proje ve üretim hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu ve üretim tesisi gezildi.

Birgi ziyaretinde Ödemiş Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Zuhal Çiftçi ve Yaşar Günaydın’ın anlatımıyla Birgi hakkında bilgiler edindiler ve Birgi Kadın Kooperatifini ziyaret ederek çalışmalarını yerinde gözlemlediler. Birgi’ye çok emek veren Emin Başaranbilek ile tanışıp, “Birgi’ye Bakmak” isimli kitabı hakkında bilgi edindiler.
Gelen Heyet son olarak Ödemiş Kent Müzesi’ni gezdikten sonra Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş’i ziyaret ettiler. TOBB İzmir Kadın Girişimciiler İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel ve Torbalı Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri hediyelerini takdim ettiler.
Program, Ödemiş Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan’ı Mualla Akgün’ün Kadın Girişimciler Kurulu’nun yapmış olduğu çalışmaları anlattığı sunum ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi