Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin yapmış olduğu konuşmada Ödemiş Ticaret Odası olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Torbalıya kadar olan kısmında en fazla üyeye sahibi olan odayız. Ve bölgede ekonominin kayıt altında tutulmasına ayna olan bir meslek kuruluşuyuz. TOBB çatısı altında Ödemiş Kiraz Beydağ ilçelerine kadar uzanan bir hizmet vermekteyiz. Her geçen gün değişen gelişen değiştiği kadarda küreselleşen bir ekonomik yapıya sahibiz. Hizmet verenler ile hizmet alanları buluşturan hizmet binamızı güzelleştirmenin memnuniyeti arttıracağını düşünerek binamızı yeniledik.” dedi. Ödemiş Endüstri Meslek Lisesinin Umem Beceri 10 projesi ‘ ne alınarak kaynak aktarılmasından dolayı da desteklerinden ötürü Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu böyle bir hizmet binasını modern hale getirmelerinden dolayı gururlandığını belirterek Ödemiş Ticaret Odası’na teşekkür etti.

Hisarcıklıoğlu 60. Kuruluş yıldönümü anısına Ticaret Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.

“BİRGİ DÜNYA YA AÇILMALI”

Daha sonra Birgi beldesinde Ulu Camide Cuma namazı kılan ve İmam-ı Birgivi-yi ziyaret eden Hisarcıklıoğlu restorasyon çalışmaları biten Birgi Çakırağa Konağını ziyaret ederek açılışını gerçekleştirdi.

Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada “Birgi’ye gelmekten dolayı kendimi şanslı hissettim. Birgi’de ki eserleri görmekten dolayı onur duyduğunu aktardı. Aslında baktığımda Birgi büyük bir hazinenin üzerinde oturuyor şuanda. Birgi Safranbolu, Beypazarı’ndan daha güzel. Bu güzellikleri sadece Ödemiş ve Birgililere saklamamak gerekir. Bunu ekonomiye çeviriyor olmak lazım. Birgi’yi dünyaya açabilirsek Birgili, Ödemişli, İzmirli Türkiye kazanacak.” dedi.

Çakırağa Konağı açılışını TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener birlikte gerçekleştirdiler.

Editör: Haber Merkezi