Zafer İlköğretim Okulu 1/A sınıf öğrencileri gösterileriyle velilerine ve konuklarına güzel anlar yaşattılar. Bir eğitim-öğretim yılının sonunda edindikleri becerilerini başarıyla sergileyen minikler; esprileri, taklitleri ve gösterileriyle büyülediler. Sınıf öğretmenleri Muammer Ayan’ın rehberliğinde yapılan sınıf gecesine ilgi yoğundu.
Gecede bir konuşma yapan Okul Müdürü Sami Keskin, “Zafer İlköğretim Okulu ana sınıftan 8.sınıfa kadar akademik ve sosyal alanlarda en iyiyi gerçekleştiren bir okuldur. Bunda payı olan tüm öğretmen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bu gecenin gerçekleşmesinde pay sahibi olan ve büyük emekler harcayarak minik öğrencilerini her alanda yetiştiren öğretmenimiz Muammer Ayan’a ayrıca teşekkür etmek benim için de gurur kaynağıdır” diyerek öğretmene çiçek takdim etti.
Sınıf öğretmeni Muammer Ayan da, başarılı çalışmaları ve sosyal aktiviteleriyle kendilerini kabul ettiren öğrencileri ile gurur duyduğunu belirtirken, desteklerinden dolayı da velilere ayrıca teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi