Ödemiş Ticaret Odası tarafından eğitime katkı projesi kapsamında. Ödemiş, Kiraz, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine toplam 3500 adet çanta hediye edildi.
Ödemiş Ticaret Odası tarafından hazırlanan yardıma muhtaç öğrencilere katkıda bulunmak amacıyla, Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2500, Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 750, Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 300 olmak üzere toplam 3500 adet çanta teslim edildi.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu basın mensuplarına bir öğle yemeği vererek eğitime yapılan katkıları anlatıldı. Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin “2012-2013 Eğitim öğretim yılının başlayacağı bu ayda öğrencilerimize küçük de olsa destek sağlamak ve onları sevindirmek istedik. Oda olarak her yıl eğitime katkı vermeye çalışıyoruz. Bu yılda okullar başlamadan 3500 çanta yaptırarak Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Serbestlik Denetim Müdürlüğüne vererek eğitime katkımızı ortaya koyduk. Amacımız ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımcı olmaktır. Bundan sonraki yıllarda da öğrenciler hediye dağıtımımız devam edecek” dedi.
Ödemiş Ticaret Odası binasında yapılan yardım teslim töreninde yapılan yardımlarla ile ilgili olarak Ödemiş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü  "Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Kasım Sevin olmak üzere yönetim kurulu üyelerine eğitim konusu ile ilgili yapmış oldukları bu duyarlı davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Geleneksel hale getirdikleri bu yardımların yardıma muhtaç öğrencilerimiz tarafından büyük bir hayranlık uyandırdığını yetkililere bildirmekten öğrencilerimiz ve velileri adına gurur duyuyorum. Yapılan bu yardımlarından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi