Tire Kutsan Anadolu Lisesi öğrencileri görkemli bir geceyle mezuniyetin tadını çıkardılar. Mezuniyet töreninde davetliler arasında Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan, Tire İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serhan Varol, Tire Kutsan Anadolu Lisesi emekli öğretmenlerinin yanısıra öğrencilerin aileleri ve çok sayıda misafir yer aldı.
Tire Kutsan Anadolu Lisesi 2011-2012 eğitim öğretim yılında 142 öğrencisini mezun etti. Dört yıl boyunca hep en iyisi olmak için çalışan, çabalayan ilkler arasına girmek düşüncesi ile Tire Kutsan Anadolu Lisesi’nin ilk beşe giren öğrencileri, okul beşincisi 12 TMA’dan Huriye İlgün, okul dördüncüsü 12 TMB’den Berna Yılmaz, okul üçüncüsü 12 TMA’dan Derya Özçoban, okul ikincisi 12 FEN’den Berat Yiğit ve okul birincisi ise 12 TMA sınıfından Emine Ezgi Coşkun oldu.
2011-2012 Tire Kutsan Anadolu Lisesi mezuniyet töreni programı canlı müzik eşliğinde TKAL tanıtım videosu, mezunların sahneye çağırılması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep birlikte söylenmesi, Gençliğe Hitabe, Atatürk’e Sesleniş, okul müdürünün ve TKAL Okul Başkanı Aylin Çekez’in konuşması, dereceye giren öğrencilerin ödüllerin verilmesi, okul birincisinin konuşması, bayrak devir teslim, tüm öğretmenlerin sahneye davet edilmeleri ve kep fırlatma ile birlikte tören son buldu.
 TKAL TARİHİNDE BİR İLKE İMZA ATTI
Tire Kutsan Anadolu Lisesi’nin 13.mezuniyet töreninin özelliği organizasyonun tamamının öğrencilere ait olmasıydı. Kep alımından organizasyona, müzikten slayt gösterine kadar her şey mezunlar tarafından hazırlandı. Tire Kutsan Anadolu Lisesi Okul Başkanı Aylin Çekez konuşmasında, “Müdürümüz ve öğretmenlerimiz bize destek oldular ama bütün sorumluluk bendeydi, bütün sıkıntıları ben, ailem ve dostlarım çektik. Ama bunca uğraşa, emeğe değecek bir organizasyon yaptık. Tire Kutsan Anadolu Lisesi’nde bir ilki başararak, ilklerin başkanı oldum. Zatenhttp://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif okulun ilk kız başkanı bendim. Bir de bu eklenince ilkler hep bende oldu” dedi. http://static.ak.fbcdn.net/images/blank.gif
Tire Kutsan Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Divrik ise konuşmasında, “Yapılan mezuniyet töreninde tüm organizasyonları ve masrafları tüm öğrenciler kendileri hazırladılar ve kendileri programladı” dedi.
Divrik emeklerinden dolayı TKAL Okul Öğrenci Başkanı Aylin Çekez’e de teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi