Türkiye çapında bir milyar kişiye iletişim alanında eğitici seminerler veren Dr. Şaban Kızıldağ, Bayındır’da ‘İletişimin Önemi’ konulu seminer verdi.
Bayındır Belediyesi'nin davetlisi olarak gelerek Çok Amaçlı Kültür Salonu’nda bir seminer veren Dr. Şaban Kızıldağ, çocuk eğitimi, aile, toplum içi iletişim olmak üzere birçok alanda yaşanılan sıkıntılar ve bunları aşma noktasında yapılması gerekenler hakkında açıklamada bulundu. Eğitimci Kızıldağ, sahneye davet ettiği konuklarla birlikte soru cevap şeklinde anlatım yaptı. Program bitiminde semineri izlemeye gelen 250 kişiyi ayağa kaldırıp, el ele tutuşmalarını isteyen Dr. Şaban Kızıldağ art arda “Her şeye Rağmen” sorusuna “Mazeret yok” cevabını geceye katılanlardan alarak iki saatlik semineri bitirdi.
SEMİNERE BÜYÜK İLGİ
Belediye Başkanı Mehmet Kertiş seminer sonunda sahnedeki konuşmasında, “Bizlere verdiği bilgilerle olmazı olura çevirten Dr. Şaban Kızıldağ'a teşekkür ederim. Seminerin bizlere yeni ufuklar açmada temel oluşturacağına inanıyorum” dedi.
Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas Dr. Şaban Kızıldağ'a plaket ve çiçek takdim ederken, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş Ceylanlar Madencilik firma yetkilisine plaket ve çiçek takdim etti.
Ceylanlar Madencilik’in katkılarıyla gerçekleşen ‘İletişim Semineri’ne Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Ak Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Dr. Şaban Kızıldağ Kimdir?
Anadolu Üniversitesi iletişim bilimleri alanında lisans, Sakarya Üniversitesi sosyoloji Ana Bilim Dalında yüksek lisans, yönetim bilimleri alanında doktora yaptı. Sakarya, Anadolu, Bahçeşehir ve Fatih Üniversitelerinde dersler verdi. Maltepe Üniversitesi’nde halen öğretim görevlisi olarak dersler veriyor. Ulusal ve Uluslar arası alanda makale ve bildirileri var. Eğitim, iletişim ve sosyo-ekonomik alanlarında sosyo-araştırmalar yapan Kareli defteri kurumunu kurdu. İletişim, kültürler arası sentez, yönetim danışmanlığı, kültür biçimlendirme, liderlik, performans gelişimi alanı eğitim, danışmanlık ve koçluk hizmeti veren Dr. Şaban Kızıldağ'ın 'Medya çocukları, Dersaadetten İstanbul’a Eminönü Ailesi, Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılır, Genel İletişim, Asırlar Boyu Eminönü, Yerçekimine karşı Temel Bilgiler' adlı kitapları var. Eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ günümüze kadar Türkiye'de bir milyar kişiye seminer verdi.
 
Editör: Haber Merkezi