HABER:BAŞAR UÇAR 
Özel Oluşum Eğitim Kurumları, sömestr tatilini Kuşadası’nda düzenlediği kış spor kampı ile değerlendirdi.

Özel Oluşum Eğitim kurumları Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin düzenlediği kış sömestr spor kampı geçtiğimiz günlerde Kuşadası’nda yapıldı. Kuşadası’nın en büyük oteli olan Pine Bay’da konaklayan öğrenci ve öğretmenler dolu dolu bir tatil yaşadı.

Özel Oluşum Eğitim Kurumlarından bir grup öğrenci ve öğretmenin katıldığı spor ve eğitim kampında öğrencilerin tatillerini hem eğlenerek hem öğrenerek geçirmeleri amaçlandı. Kamp boyunca her gün yüzme, masa tenisi, futbol, voleybol ve basketbol gibi sportif aktiviteler düzenlenirken dil eğitimine de aralıksız devam edildi. Her gün yabancı dil etütleri yapıldı. Ayrıca öğrenciler Didim Ege Elit Spor Kulübü ile futsal dostluk maçı oynadı.

Kültür gezilerinin de düzenlendiği kampta Özel Oluşum Eğitim Kurumları öğrencileri Selçuk Müzesi, Selçuk Tren Müzesi, Meryem Ana Klisesi, San Jean Kaleleri, İsa Bey Camii, Efes Harabeleri ve  Efes Antik Kenti’ni ziyaret etti.

Kampın son günü kampa katılan öğrencilere başarılarından dolayı madalyalar verildi. Öğrencileri hem sosyal hem sportif hem kültürel hem de eğitim açısından memnun olduklarını belirten öğrenciler bu tür kampların devamını ve uzun süreli olmasını istediler ve dolu dolu bir tatil geçirip çok mutlu olduklarının altını çizdi.

Editör: Haber Merkezi