HABER: DİLEK AYVALI

Çünkü resmi anlamda yürütülecek birçok çeviri işlemleri yeminli bir tercüme bürosunun olmasına gereksinim oluşturur.

Bu ihtiyacı karşılamak için de mutlaka profesyonel anlamda tercüme hizmetlerinin verilmesi gerekir. Protranslate, uzun yıllar boyunca diller arası çeviri hizmetleri sağlamaya devam etmiştir. Çeviri işlemleri başta yeminli hukuksal çeviriler olmak üzere tez danışmanlığı, sağlık alanına yönelik metin redaksiyonu, alt yazı projeleri, dilden dile doğrudan çeviri işlemlerinin yapılması gibi birçok alana yönelik uygulanan çeviri işlemlerinden oluşur. Bu çeviri işlemlerinden yola çıkılarak her anlamda alanına hakim profesyonel kadrosuyla çevirmenlik hizmetini oluşturmaya devam eder.

​Tümüyle bunların dışında kalan hizmetleri de içerik editörlüğü ve redaksiyon çalışmaları olarak firmanın vermiş olduğu yeni hizmetleri arasında gelmeye devam eder.

Hızlı Tercüme Anlaşılır Sadelik

​Çeviri işlemlerinin hızlı olması kadar anlaşılır bir sadelik oluşturması da çok önemli. Bu yüzden tercüme bürosu Protranslate tarafından yürütülen bütün çeviri işlemlerinde hem hızlı olarak tamamlanan projeler hem de her bir projenin tüm detaylarıyla anlaşılır bir sadelik kullanılarak yürütüldüğü işlemler ortada durmaktadır. Bu anlamda değerlendirilecek olunursa tamamen profesyonel ve kaliteli hizmet anlayışının sağlanarak hızlı tercüme ve anlaşılır sadelik özelliği gösteren çeviri hizmetlerinin ortaya konulmaya devam edildiğini net olarak vurgulamak gerekmektedir. Elbette bütünüyle bu durumlar da son derece yüksek standartlarda hizmetlerin verilmesi için önemli bir uygulamayı meydana getirmeye devam eder.

Tercüme Ve Redaksiyon

Tercümenin yapıldığı her iki dilde de kültürel anlamlarına karşılık gelen kelimelerin seçimi son derece önemlidir. Bu da elbette tercümanın çeviri yaptığı dildeki hakimiyetinin en titiz örnekleri arasında gelecektir. Bu noktada değerlendirilecek olunursa Protranslate tercüme olarak işlemlerinizi sonrasında düzeltilmesi gereken alanların yeniden ele alınması da gerekir. Bu anlamda sunulan redaksiyon çalışmaları doğrultusunda tamamen alanına hakim bir anlayışa dayanarak gerçekleştirilen en etkili hizmetler bünyesinde bir an dahi kaliteden taviz verilmeden üst düzey çalışmalar ortaya konulmaktadır. Bu da elbette çalışmanın seyrini daha da şekillendirecek işlemler arasında gelmesini sağlayan en tipik örnekleri oluşturacaktır. Bu da çevirmenlik hizmetindeki profesyonellikle yakından ilintili haldedir.

Editör: Haber Merkezi