HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Proje kapsamında Ödemiş Ulus Meydanı, Süleyman Demirel, Zafer Mahallesi’nde sokak hayvanları için farklı alanlara 25 adet kulübe bırakıldı.

Sokak hayvanlarının kış mevsimini yaşadığımız son ve zorlu günlerde barınmaları için kulübe bırakarak duyarlılık örneği sergilediler.

Konuyla ilgili olarak Ödemiş Özel Oluşum Eğitim Kurumları İlkokul Müdürü Muammer Arıkan, “Oluşum Eğitim Kurumları olarak 1 ve 4 sınıf öğrencilerimizden oluşan 35 kişilik bir grupla sokakta yaşayan canlarımız için Ödemiş’in farklı mahallelerinde farklı noktalarına “Mutlu pati” projesi kapsamında 24 adet sokak hayvanları için kulübe bıraktık. Amacımız öğrencilerimiz doğayı koruyan seven dünya ekseninde kendinden başka canlılarında yaşadığının bilincinde olan bir nesil yetiştirmekti. Bu kapsamda projemizi öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Biz Özel Oluşum Eğitim Kurumları olarak kış mevsimi şartlarının zorlu yaşandığı bugünlerde sokak hayvanları için bir duyarlılık örneği olmaya çalıştık. Bütün vatandaşlarımıza kapılarının önlerine bir miktar yiyecek ve bir kap suyu bu varlıklarla paylaşmaya davet ediyoruz.”

 

Editör: Haber Merkezi