Ödemiş Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Umay Güldem Boyacı, 10-11 Kasım tarihlerinde Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, İzmir Sarnıç Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ‘’Taekwando Yıldızlar İl Şampiyonası’nda’’ 59 kg kategorisinde İzmir İl Birincisi oldu. Akademik olarak ta başarılı olan öğrencinin elde ettiği başarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gurur kaynağı oldu.

Bir Başarı da Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu’ndan

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Taekwando kurslarına devam eden Mustafa Ayşe Yanbastı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Tuğba Yılmazoğlu da 10-11 Kasım tarihlerinde Atatürk’ü Anma Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen, İzmir Sarnıç Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen ‘’Taekwando Yıldızlar İl Şampiyonası’nda’’ 55 kg kategorisinde İzmir İl İkincisi oldu.

Her iki öğrenci de hem derslerinde hem de yapmış oldukları spor branşında elde etmiş oldukları başarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün gurur kaynağı oldular.

Şampiyonlardan Milli Eğitim Müdürü Gengörü ’ye Ziyaret

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü İzmir’de düzenlenen İl Müsabakalarında derece elde eden öğrenciler Umay Güldem Boyacıoğlu ile Tuğba Yılmazoğlu’nu, Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bakırlı’yı ve öğrencileri müsabakalara hazırlayan öğretmen Kadriye Berber’i makamında kabul etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, “İlçemizi temsil eden ve ilçemiz adına güzel dereceler elde eden öğrencilerimizi, bu başarıda katkı sağlayan okul ve kurum müdürlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederken, öğrencilerimizin hem akademik hem de sportif anlamda başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi