Ödemiş Ticaret Odası 8.Dönem KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Programına Katılmak İsteyen girişimciler 16 Haziran 2016 tarihine kadar Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başvuru Formunu doldurarak Ödemiş Ticaret Odası’na başvurularını gerçekleştirmişlerdi.

Girişimcilik Kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 20 Haziran 2016 tarihi itibari ile Ödemiş Ticaret Odası Hizmet Binasında 8.Dönem KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursu verilmeye başlanmıştı.

KOSGEB Eğitmeni Pınar Adanalı Kursa katılmaya hak kazanan 30 Girişimci adayına verdiği 36 Saatlik eğitim dün itibari ile sona erdi.

Ödemiş Ticaret Odası tarafından KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini Ödemiş Ticaret Odası Salonu'nda gerçekleştirildiklerini belirten Ödemiş Ticaret Odası Genel Sekreteri Mehmet Soyer “Gerçekleştirilen bu eğitim programına yoğun bir ilgi vardı. Ancak kontenjanla sınırlı olmasından dolayı sadece 30 kişi bu eğitime katılabildi. Yıl boyunca yeni kurslarımız devam edecektir” dedi.

20 Haziran tarihinde başlayan eğitim programımız bugün itibari ile sona erdi. Bu eğitim programını başarı ile tamamlayan arkadaşlarımızın sertifikalarını önümüzdeki günlerde takdim edeceğiz. KOSGEB'e proje sunacak olan arkadaşlarımızın projeleri onaylanırsa hibe desteğinden yararlanma hakkını elde edecekler” dedi.

Burada kursiyerlerimiz rakiplerinin kimler olduğunu, Hedefledikleri alanda ne kadar müşterilerinin olduğunu anladılar. Vizyonlarının, misyonlarının analizini yaparak neler olduğunu görerek potansiyel müşterilerini tanıdılar. Yani bir işletme kurduklarında hangi zorluklarla karşılaşacaklarının analizini yapıyorlar.

“Eğitimcilerimize ve katılımcı arkadaşlarımıza Ödemiş Ticaret Odası olarak teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi