Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi, Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Merkezleri Projesi (Umem Beceri 10) Isıtma Ve Sıhhi Tesisat Yetiştirme kursu açtı

Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğünde 20 Mayıs 2014-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında 400 saatlik Umem Beceri 10 Uzmanlaşmış Mesleki Eğitim Merkezleri projesi kapsamında yüzde 100 istihdam garantili kurs başladı.

Kurslar hakkında bilgisini aldığımız Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Çamlıca, “Açmış olduğumuz kursumuz Isıtma ve Sıhhi Tesisat alanında yetiştirme amaçlı olarak açılmıştır. İlçemizde kurulu beş firma ile işbirliğine gidilmiştir. Haftanın 5 günü hafta içi mesai saatleri dışında 17.15-21.30 saatleri arasında ve hafta sonu da cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında düzenlenen kursta kursiyerlerimize Torbalı Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından günlük 25 TL zaruri gider yevmiye ödenecektir. Ayrıca kursiyerlerimize kurs süresi boyunca İş Kazası ve hastalık sigortası primleri ödenecektir. Kurs bitiminde de işbaşı eğitiminde de hemen kursiyerlerimiz işe alınacak” dedi.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Farklı kurslar olarak 5 Mayıs’ta başlayan Polyester Tekne İmal İşçiliği UMEM kursunun devam ettiğini belirten Çamlıca, “Hijyen Eğitimi kurslarımız hızla devam etmektedir.  Ayrıca Müdürlüğümüzün hazırlayıp sunduğu ve İZKA tarafından kabul edilen Kaynak Robotu Kullanımı ve Programlama Eğitimi başlıklı projemizde kurslarımız 15 Haziranda başlayacaktır. Bu kurslarımıza kayıtlar başlamıştır. Bunun yanında İnşaat Teknolojisi Alanında İnşaatlarda çalışanlara yönelik kurslar ile Usta Öğretici İş Pedagojisi kurslarımız da açılacak olup, tüm kurslar ile ilgili olarak kayıtlar devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi