HABER:GAMZE ONAN
Dün Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat İçel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Hasan Çorak, Ödemiş Fen Lisesi müdürü Bekir Dökmecioğlu, okul aile birliği temsilcileri ve okul öğrencileri Ertuğrul İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdiler. Ertuğrul İlkokulu’nun minikleri misafirlerini kapıda karşıladılar. Akabinde Ödemiş Fen Lisesi öğrencileri küçük kardeşleri için hazırlamış oldukları hediyeleri sundular. Hediyeler sunulurken miniklerin duymuş olduğu heyecan, mutluluk gözlerinden okunuyordu. Hediyeler sunulduktan sonra Fen Lisesi öğrencileri minik öğrencilerle hoş vakit geçirdiler ve ilgilendiler. Yine anasınıfına da ziyarette bulunanlar miniklerin mutluluklarına ortak oldular ve güzel vakit geçirdiler. Ödemiş Fen Lisesi öğrencileri hem maddi anlamda hem de manevi anlamda her zaman kardeşlerinin yanlarında olduklarını bu güzel vakitlerini beraber geçirerek hissettirdiler.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel ‘’En büyük sevap çocukları sevindirmektir. Siz burada bugün hem büyük bir sevaba girdiniz, örnek bir davranışa ve sorumluluğa imza attınız ve küçükleri unutmadınız. Ben de sizlere çok teşekkür ediyorum ve yapmış olduğunuz bu güzel yardımın sınavlarda sizlere puan ve hayatınızda da başarı olarak dönmesini temenni ediyorum. İnşallah bu sosyal sorumluluk örneğiniz diğer kurumlara ve okullara da örnek olur, ilham kaynağı olur ve bu şekilde destekleriniz devam eder.’’ diyerek teşekkürlerini sundular. Müdürümüz aynı zamanda bu projeye destek çıkan Ödemiş Fen Lisesi müdürüne ve okul aile birliği temsilcilerine de teşekkürlerini sundular.

Okulumuzu gezen ve incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat İçel Ertuğrul İlkokulu müdiresi Kadriye Kocabaşlar’a çalışmalarından, gayretlerinden, okuluna ve öğrencilerine sahip çıkmasından dolayı tebriklerini sundular.

Editör: Haber Merkezi