Pandemi sürecinde, ilçemizde hızlı bir şeklide üretime başlayarak, ülkemizin maske ve siperlik ihtiyacının karşılanmasına destek olan eğitim kurumlarına Ödemiş Eğitim Bir-Sen Temsilciliği tarafından teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Ödemiş Eğitim Bir-Sen Başkanı Mahmut Altay teşekkür ziyaretinde, Eğitim Bir-Sen üyeleri adına eğitim çalışanlarına çiçek takdim etti.

Mahmut Altay , “Ülkemiz adına zorlu bir süreçten geçmekteyiz. Pandemi sürecinde ülkemizin maske ve siperlik ihtiyacının karşılanması noktasında bende varım diyen eğitim kurumlarımızın yöneticilerine ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyorum. Birçoğumuzun evden çıkmakta terettüd ettiği dönemde, elini taşın altına koyan bu güzide eğitim kurumlarımızın özverili çalışması sayesinde bugün maske ve siperlik ihtiyacının karşılanması konusunda önemli bir mesafe katedilmiştir. Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ilk günden bugüne, gece gündüz demeden çalışmaları neticesinde, bugün Türkiye’nin dört bir yanına ve yurt dışına kaliteli maskeler Ödemiş’ten gönderilmektedir. Halk Eğitimi Merkezinin usta öğreticilerle birlikte başlattığı seferberlik neticesinde birçok resmi kurumun maske ihtiyacı karşılanmaktadır. Keza Ödemiş Bilsem’in ürettiği maskeler ve siperlikler sağlık çalışanlarımıza ile güvenlik mensuplarımıza hediye edilmiştir. Siperlik üretimi konusunda ise Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok önemli bir üretim başarısında imza atmıştır. Pandemi sürecinin ilk günlerinde 25 adet siperlik ile başlattıkları üretim mücadelesi, bugün günlük  750 siperlik üretimine ulaşmıştır. Bu süreç, Mesleki Liselerinin önemini bir kez daha bizlere göstermiştir. Meslek Lisesi Memleket Meselesi diyerek ülkemizin bu zor günlerinde üretime geçen Meslek Liselerimiz ülkemin yüz akı olmuşlardır”

EĞİTİM BİR-SEN ÜYELERİ ADINA ÇİÇEK TAKDİMİ

Eğitim ordusunun pandemi sürecinde önemli bir misyon sağladığını vurgulayan Altay, ”Ödemiş Eğitim Bir-Sen olarak fedakarca görevlerini yapan eğitim çalışanlarımıza üyelerimiz adına çiçek takdiminde bulunduk. Yıllar sonra bile bu güzel üretim başarısı minnetle hatırlanacaktır. Hep birlikte elele vererek bu salgının üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bu süreçte özellikle sağlık çalışanlarımıza, Vefa Sosyal Çalışma gruplarımıza, eğitim çalışanlarımıza ve güvenlik güçlerimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Editör: Haber Merkezi