HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Anaokulunda düzenlenen törene Ödemiş Anaokulu Müdürü Mahmut Altay’ın yanı sıra Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, Ödemiş ilçe Milli eğitim şube müdürleri, Anasınıfı minikleri ve aileleri katıldılar.

Ödemiş Anaokulu Müdürü Mahmut Altay, “Bugün okulumuzun ilk günü sizler heyecanlısınız, farkındayım bizlerde en az sizler kadar heyecanlıyız. Bu heyecanla ve Aşkla işimizi en iyi şekilde yapmanın bilinciyle bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Gelecek elimizde vizyonuyla özellikle çocuklarımızı hayata hazırlarken, önce güvenlikleri sonrada eğitimleri konusunda var gücümüzle hep beraber çalışıyoruz.  Sizler ve bizler için bugün önemli bir gün Özellikle ilk gün çocuklarımızın mutlu bir şekilde okuldan ayrılmalarını önemsiyoruz. Bugün okulumuz tamamen sizin kontrolünüzde Öğretmen ve arkadaşlarıyla tanışacaksınız ve daha sonra güleryüzlü ve mutlu bir şekilde okuldan ayrılmanız bizler içinde ve sizler içinde önemli katılımlarınızdan dolayı başta ilçe Milli Eğitim müdürümüz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü, “İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve gelişimin 4. ayındayım ilk defa Anaokulunuza geliyorum. Burada çok farklı bir manzara gördüm. Okulumuz bulunduğu yerde çevresiyle bütünleşmiş bir okul bugün burada okulumuz görevini laikiyle yaptığını söyleyebilirim. Ödemiş Anaokulumuz başarılı bir okul, bugün burada bu törene yapmakla da bu başarısını ve iddiasını ortaya koydu. Okul Öncesi önemli Milli Eğitim müdürlüğü olarak okul öncesine son derece önem veriyoruz. Ve önem vereceğiz. Okullaşmanın yüzde 100 olunca kadar çalışmalarımız devam edecek. Okullaşma yüzde 100 olduktan sonra bile işimiz bitmeyecek. Okul öncesi eğitimin temelli okuldan dolayı çok kıymetli temellerinde sağlam atılması lazım. Bu anlamda bu temelli sağlam atan okulumuzun diğer İlçeden, Köylere kadar yaygınlaşmasını arzu ediyoruz. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sadece okul öncesiyle de işimiz bitmeyecek. Her tür kademe de Ödemiş ilçemizde her alanda eğitimde yeni bir noktaya, yeni bir çıtaya şahit olacaksınız. Çalışmalarımız o yönde devam ediyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi