SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Kaymakçı Şehit Lokman Çeker İlkokulu Öğrencilerinden duyarlı davranış

Minikler 11 Ayın Sultanı Ramazan ayında iyilik yapmak için yarışıyorlar. Okulda toplanan yiyecek ve içeceklerden oluşan Ramazan yardımlarını ihtiyaç sahiplerine dağıttılar.

Ramazan ayı içerisinde olmamız dolayısıyla Kaymakçılı ilkokul öğrencileri tarafından yardım kampanyası düzenlendi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Kaymakçı şehit öğretmen lokman çeker ilkokulu 4-A Sınıf Öğretmeni Mustafa Karaca Tarafından toplum hizmeti çalışması olarak okul Çapında düzenlenen yardım kampanyasına Veli, öğrenci ve öğretmenler tarafından büyük ilgi gösterilirken, getirilen  her türlü kuru yiyecek içecek malzemesi ile oluşturulan 25 Adet yardım kolisi okul öğrencileri tarafından hazır hale getirilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Konu ile ilgili olarakta Okul Müdürü Serkan Birgül “Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğu bilincini öğrencilerimizde küçük yaşlarda oluşturmak için ihtiyaç sahiplerine minik eller aracılığı ile anlamlı bir yardımda bulunabilmek için gerçekleştirilen bu güzel kampanyada başta Kampanyayı organize eden Mustafa Karaca öğretmenimiz olmak üzere, emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederim”

Hazır hale getirilen yardım kolileri yerel yönetim ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine sessizce ulaştırıldı.

Editör: Haber Merkezi